Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Victor Ponta a convocat miniştrii pentru discuţii pe fonduri UE: Suntem în al 12-lea ceas, dar facem tot ce putem

Victor Ponta a convocat miniştrii pentru discuţii pe fonduri UE: Suntem în al 12-lea ceas, dar facem tot ce putem

Un articol de: |

Premierul Victor Ponta i-a convocat la Guvern pe membrii Cabinetului responsabili cu absorbția fondurilor euopene pentru a dezbate pe larg modalitățile de îmbunătățire a procesului de absorbție, scrie Mediafax.

La şedinţa de la sediul Guvernului participă şi şefii autorităţilor de management pentru fonduri UE.

"Sper să adoptăm în continuare toate măsurile pe care Comisia Europeană le aşteaptă de la noi şi, chiar dacă suntem în al doisprezecelea ceas, facem tot ce putem pentru a a nu avea fonduri UE dezalocate", a spus Ponta.

În cadrul discursului său din Parlament, de joi, Ponta a declarat că România își va păstra în perioada următoare bugetul din partea UE neschimbat, cu condiția să facă schimbări în ce privește absobția lor.

El a mai arătat că din partea CE este sesizată şi o flexibilitate în ceea ce priveşte realocările de fonduri de la un program operaţional la altul în cadrul anvelopei financiare disponibile pentru România.

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   absorbtia fondurilor europene,   buget,   Comisia Europeana
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic