Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Victor Ponta: Guvernul nu introduce taxe care să afecteze românii cu venituri mici și medii (FOTO)

Victor Ponta: Guvernul nu introduce taxe care să afecteze românii cu venituri mici și medii (FOTO)

Un articol de: |

Premierul Victor Ponta a afirmat, vineri, că Guvernul nu va introduce  taxe de natură să-i afecteze pe românii cu venituri mici și medii, relatează Agerpres. Ponta a precizat că scopul acordului cu Fondul Monetar Internațional (FMI) este de a realiza reforme pentru continuarea creșterii economice.

"Românii nu au de ce să îşi facă griji! Guvernul nu introduce taxe care să-i afecteze pe cei cu venituri mici şi medii. Scopul încheierii unui nou acord cu FMI este realizarea unor reforme pentru continuarea creşterii economice", a declarat primul ministru pe pagina sa de Facebook.

În cadrul unui comunicat de presă, Cătălin Ivan, purtătorul de cuvânt al PSD a confirmat faptul că noul acord cu FMI nu prevede măsuri de majorare sau apariția de noi taxe și impozite.

Informațiile apărute în spațiul mediatic pe acest subiect ”sunt intoxicări care nu provin din surse oficiale”, a subliniat europarlamentarul.Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Guvern,   taxe,   romani,   venituri mici,   venituri medii
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic