Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Victor Ponta: În urma primei evaluări, trebuie să alocăm 25 milioane lei pentru sinistrații din Galați

Victor Ponta: În urma primei evaluări, trebuie să alocăm 25 milioane lei pentru sinistrații din Galați

Un articol de: |

Premierul Victor Ponta a anunțat, miercuri, în timpul ședinței de Guvern, că în urma primei evaluări s-a constatat faptul că vor trebui alocați 25 milioane lei pentru sinistrații din Galați.

”Banii, în formă de materiale de construcții și diverse alte lucruri să ajungă cât mai repede la oamenii legii pentru repararea caselor din Galați”, a afirmat premierul.

”Nu aș vrea ca mesajul să fie nu vă faceți asiurare pentru că intervine Guvernul întotdeanua. Intervine Guvernul când poate, în situații speciale”, a subliniat Ponta.

Potrivit premierului, una dintre apariției inundațiilor în Galați este decolmatarea râurilor.

”În 23 de ani de democrație nu s-a mai decolmatat odată vreun pârâu. Galațiul e din păcate unul din județele cele mai afectate. Pe măsură ce reușim trebuie să ne gândim la ce putem să afectăm ca sprijin financiar”, a explicat primul ministru.

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   evaluare,   25 milioane lei,   sinistrati,   Galati
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic