Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Victor Ponta: Măsura cu 9% TVA la alimente a adus încasări pe luna august. Taxe mai mici și ANAF puternic, asta înseamnă creștere economică (VIDEO)

Victor Ponta: Măsura cu 9% TVA la alimente a adus încasări pe luna august. Taxe mai mici și ANAF puternic, asta înseamnă creștere economică (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1 TV Economic

Premierul Victor Ponta a precizat luni, după ședința din PSD pe tema Codului Fiscal, că măsura cu 9% la sută la alimente a adus încasări mai mari în luna august și acest lucru, spune el, ar trebui să fie un motiv în plus pentru adoptarea Codului Fiscal.

"Pot să confirm cu fericire că, deși am aplicat acea scădere a TVA-ului până la 9%, am avut încasări mai mari. Și în luna iunie au fost, dar uită că în luna august sunt și mai mari", a spus Ponta care a explicat că noul Cod Fiscal conține taxe mai mici.

"Taxe mai mici și un ANAF puternic, asta înseamnă creștere economică. Măsura de 9% la alimente s-a dovedit bună. Iată că avem încasări mai mari", a mai spus premierul.

Victor Ponta: Măsura cu 9% TVA la alimente a adus încasări pe luna august


Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   9% TVA,   incasari,   luna august,   taxe mai mici,   anaf puternic
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic