Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Victor Ponta, mesaj din seria "It’s the economy": Datele oficiale INS - Investiții cu 7,2% mai mari în semestrul I 2015 față de semestrul I 2014

Victor Ponta, mesaj din seria "It’s the economy": Datele oficiale INS - Investiții cu 7,2% mai mari în semestrul I 2015 față de semestrul I 2014

Un articol de: |

Premierul Victor Ponta a postat miercuri, pe pagina personală de Facebook, un nu mesaj din seria "It’s the economy", în care oferă detalii despre investițiile care s-au făcut în România în primul semestru din 2015.

De asemenea, șeful Executivului nu ratează ocazia de a-i ironiza pe peneliști și pedeliști, spunând că aceștia repetă "ca papagalii" că "situația economică degeaba e bună, nu se fac investiții".

Astfel, Ponta prezintă datele oficiale INS, care arată "investiții cu 7,2% mai mari în semestrul I 2015 față de semestrul I 2014".

"It’s the economy – dragi peneliști/pedeliști! Investiții cu 7,2% mai mari în semestrul I 2015 față de semestrul I 2014!

De luni de zile reprezentanții PNL/PDL și „ofițerii” din presă repetă ca papagalii – „situația economică degeaba e bună, nu se fac investiții”!

Iată mai jos datele oficiale de la INS – plus 7,2%! Da, știu, nu mai trebuie să aștept să-mi ceara dna. Gorghiu demisia!"
, a scris Victor Ponta pe site-ul de socializare.


Foto: Facebook.com

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   economie,   INS,   investitii mai mari
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic