Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Victor Ponta, mesaj din seria "it's the economy": Vreau să vă arăt, prin rezultate concrete, de unde am plecat în 2009 și unde suntem în 2015 (FOTO)

Victor Ponta, mesaj din seria "it's the economy": Vreau să vă arăt, prin rezultate concrete, de unde am plecat în 2009 și unde suntem în 2015 (FOTO)

Un articol de: |

Premierul Victor Ponta a scris pe Facebook un nou mesaj din seria “It’s all about economy”, prin care evidențiază progresele pe care le-a făcut România din 2009 până în prezent.

Astăzi, în prima zi de după încheierea acordului cu FMI, vă prezint câteva cifre. Vreau să vă arăt de unde am plecat în 2009, atunci când au început acordurile cu finanțatorii internaționali, și unde suntem în 2015.

Lumea poate judeca prin rezultate concrete ceea ce s-a facut mai ales în ultimii ani, fără politici de austeritate, fără sufocarea economiei ci, dimpotrivă, crescând nivelul de trai și veniturile românilor”, este mesajul premierului.

Mesajul prim-ministrului este însoțit de o imagine cu cifre concrete ce relevă aceste progrese despre care vorbește Ponta.


Sursa foto: facebook.com/victor.ponta

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   economia romaniei,   2009,   2015,   acord FMI
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic