Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Victor Ponta: Vom discuta cu FMI introducerea impozitului progresiv de la 1 ianuarie

Victor Ponta: Vom discuta cu FMI introducerea impozitului progresiv de la 1 ianuarie

Un articol de: |

Premierul Victor Ponta a declarat, marți, că va discuta cu reprezentanții Fondului Monetar Internațional (FMI) introducerea impozitului progresiv începând cu data de 1 ianuarie 2013, măsura urmând să fie luată în calcul la momentul construirii bugetului pe 2013, arată Agerpres.

"Nu, nu cred că e bine să majorăm cei 16%. Ar fi un semnal categoric negativ. (...) Rămâne că în octombrie calculăm la buget şi discutăm cu cei de la FMI dacă putem să îl introducem de la 1 ianuarie (n.r. impozitul progresiv)", a spus Ponta.

Acesta a arătat că Guvernul va cântări prioritățile și posibilitățile în ceea ce privește construcția bugetului pe 2013.

"Nici în cele mai negre coşmaruri ale noastre nu ne-am gândit că vom găsi atât de multe găuri: la taxa clawback la medicamente - 300 de milioane de euro, la taxa auto - 400 de milioane de euro, la Hidroelectrica - 1 miliard de euro", a încheiat premierul.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic