Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment 100 de taximetriști din București au fost sancționați în urma unei razii a Poliției Rutiere

100 de taximetriști din București au fost sancționați în urma unei razii a Poliției Rutiere

Un articol de: |

Şoferii de taxi din Capitală au avut o noapte plină. Şi nu pentru că au avut clineţi prea mulţi ci din cauza unei razii a poliţiei rutiere. Zeci de mascaţi şi angajaţi SPIR au împânzit centrul vechi al Bucureltiului şi au luat la verificat fiecare şofer de taximetru în parte.

În urma raziei a fost întocmit un dosar penal, au fost date peste 100 de sancţiuni, iar 5 permise de conducere au fost ridicate.

La scurt timp de la începerea acţiunii poliţiştii au depistat zeci de şoferi de taxi cu actele în neregulă. Mulţi au primit amenzi pentru că nu se aflau în staţiile special amenajate pentru ei.

Alţi şoferi au avut ghinionul de a fi prinşi cu permisul suspendat. Mai nou se pare că nici centura de siguranţă nu mai reprezintă o obligaţie pentru taximetrişti.

În această acţiune 100 taximetrişti au fost sancţionaţi, 5 permise de conducere au fost ridicate, iar patru certificate de înmatriculare reţinute.

Razie a polițiștilor printre taximetriștii din București
Embed:


Citeşte mai multe despre:   razie,   politie,   taximetristi,   sanctiuni
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment