Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment A doua prelungire a termenului de încheiere a lucrărilor de la Arcul de Triumf, pasajul Piaţa Sudului, Spitalul “Victor Gomoiu” şi Observatorul Astronomic: Obiectivele ar trebui finalizate până la 30 octombrie

A doua prelungire a termenului de încheiere a lucrărilor de la Arcul de Triumf, pasajul Piaţa Sudului, Spitalul “Victor Gomoiu” şi Observatorul Astronomic: Obiectivele ar trebui finalizate până la 30 octombrie

Un articol de: |
Foto: facebook.com/gabifirea Eveniment

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că Executivul a prelungit până la 30 octombrie termenul de finalizare a lucrărilor făcute din fonduri europene la toate obiectivele din Capitală care trebuiau încheiate joi, informează News.ro.

Obiectivele în cazul cărora a fost prelungit termenul de finalizare sunt Arcul de Triumf, pasajul Piaţa Sudului, Spitalul Gomoiu şi Observatorul Astronomic.

Citește și: Un individ din Vrancea și-a bătut soția până a băgat-o în spital. Ce l-a scos din minți pe bărbatCe a făcut acest polițist cu trandafirii aruncați spre sicriul Regelui. Merită respectul tuturorKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutOana Pellea prezentă la flashmob-ul „România condamnată la tăcere“ (FOTO)

Decizia prelungirii termenelor a fost luată pentru că era nevoie de semnarea unor acte adiţionale, iar fosta administraţie nu ar fi iniţiat  discuţiile pentru a le semna.

"Aşa cum ştiţi, constructorii ne-au spus că este nevoie de încheierea unor acte adiţionale şi de efectuarea unor plăţi fără de care acele obiective de investiţii nu pot fi finalizate la termenul prevăzut. Din acest motiv, termenul care trebuia să fie astăzi a fost prelungit de Guvern pentru această dată. Este un termen acoperitor. Cel puţin în cazul Arcului de Triumf, nu se pune problema unei alte prelungiri după acest termen", a declarat joi Gabriela Firea.

Totodată, edilul a precizat că săptămâna viitoare va avea loc o ședință de lucru în care se va stabili care sunt actele adiționale și sumele care terbuie să fie aprobate în cazul fiecărui obiectiv de investiții al cărui termen de finalizare a fost depășit.

Citește și: VIDEO ȘOCANT. Jandarmii, tot mai AGRESIVI. Protestatarii nu au fost lăsați să se apropie de Casa Poporului / Pentru prima dată, jandarmii au apărat și sediul PSD Iași (VIDEO)"Nu stați la căldură, și pe voi vă fură!" Mii de clujeni au protestat din nou (VIDEO, FOTO)Cele mai afectuoase 4 zodii. Fidelitatea şi iubirea faţă de partener sunt caracteristicile lor definitorii

"La Piaţa Sudului, am înţeles că se lucra cu 200 şi ceva de angajaţi, acum se lucrează cu mai puţin de 100. E adevărat că este vară şi e cald, dar totuşi intenţia noastră este să mărim ritmul, nu să îl slăbim, mai ales că este o perioadă de vară şi atunci când nu sunt ploi, e o perioadă potrivită pentru lucrări edilitare", a mai spus primarul Capitalei.

Este pentru a doua oară când termenul de finalizare a acestor obiective a fost prelungit.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment