A MURIT PROFESORUL STAN !!! Un suflet bun s-a ridicat la cer… (FOTO)

A MURIT PROFESORUL STAN !!! Un suflet bun s-a ridicat la cer... (FOTO)

Doliu în mediul învățământului.ProfesoruldefilosofieFlorea Stana plecat dintre noi prea devreme, la doar 54 de ani.

Dascălul giurgiuvean este regretat atât de colegii de breaslă cât și de elevii său.

Citește și:Peste 250 de străini au fost depistați lucrând la negru în RomâniaProcuroarea Iorga, despre comunicatul DNA: Cineva îmi transmite să-mi văd de treabă. Nu te poți lupta cu sistemul / Kovesi vrea să-și credibilizeze demersul (VIDEO)Zeci de credincioși s-au BĂTUT pe pomană într-o biserică din Argeș (VIDEO)

Trupul neînsufleţit a fost depus, astăzi, la Capela Bisericii Greceşti din Giurgiu, astfel cei care vor să îi aducă un omagiu şi să îşi ia rămas bun o mai pot face până mâine, la ora 12, când va avea loc slujba înhumării, scriegiurgiuveanul.ro.

Sincerecondoleanţefamiliei.

Citește și:Haideți să-i găsim stăpân! Patruped ISU, scos la licitație (VIDEO)ALERTĂ la o mănăstire din Bușteni! ZECI DE PERSOANE au nevoie de îngrijiri medicaleNU E GLUMĂ! Pomohaci va primi DIPLOMA DE EXCELENȚĂ la Festivalul "Serbările Transilvane". Cu binecuvântarea primăriei Cluj-Napoca…

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
11:28 - Ucraina intenționează să reducă exporturile de alimente pentru a-i calma pe fermierii polonezi furioşi
11:20 - Permis digital, condus pe zăpadă și polei la examenul auto, valabilitate mai mare pentru carnete. Modificările adoptate de Parlamentul European pentru șoferi
11:19 - Dorian Popa, despre proprietatea în care a investit o avere: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a făcut destul de inconștient încât să mă mut în porumbul acesta” (VIDEO)
11:14 - Cate Blanchett este acuzată că a „distrus vacanțele” unei familii din cauza renovărilor făcute pentru o casă de lux ecologică
11:00 - Rapperul american Ja Rule, „devastat” că i s-a refuzat intrarea în Marea Britanie pentru un turneu (VIDEO)
10:58 - Tănase Stamule: Cota unică este non-negociabilă. Nu va exista nicio impozitare progresivă atât timp cât PNL face parte dintr-o majoritate (VIDEO)
10:54 - Mascații au greșit adresa. Un bărbat nevinovat s-a trezit cu pistolul la cap
10:42 - Andreea Bălan a rămas blocată în afara casei: „E trecut de miezul nopții…”. Soluția inedită care a salvat-o (VIDEO, FOTO)
10:40 - Reacții ironice ale oficialilor ruși după declarația lui Macron despre trimiterea de trupe franceze în Ucraina: „Ar face bine să își amintească de cum s-a terminat pentru Napoleon și soldații săi”
10:39 - Vedeta serialului Euphoria, actrița Hunter Schafer, a fost arestată la un protest pro-palestinieni, chiar în timpul apariției TV Joe Biden