A RECUNOSCUT TOT la audieri. Cine este CRIMINALA de la metrou și de ce a recurs la acest GEST care a ȘOCAT o țară întreagă!

A RECUNOSCUT TOT la audieri. Cine este CRIMINALA de la metrou și de ce a recurs la acest GEST care a ȘOCAT o țară întreagă!

Magdalena Şerban este numele criminalei care a împins-o pe tânăra de 25 de ani, la metrou, la stația Dristor 1.

Criminala este din judeţul Dolj şi are 36 de ani. Ea era născută în localitatea Ostroveni, dar locuia de mai mulţi ani în Bucureşti, la Centrul Social Sf. Ioan, din sectorul 3 al Capitalei, conform stiripesurse.ro.

Conform reprezentanţilor Poliţiei Române, la audieri femeia s-a recunoscut în imaginile video, dar nu a explicat de ce a făcut aceste gesturi.

O ipoteză pe care se merge este că femeia a avut un conflict la serviciu, cu fosta ei șefă, iar din acest motiv ar fi prins ură pe femei. Nu este exclus nici ca femeia să aibă probleme psihice, anunțăLibertatea.ro.

Marţi seara, în jurul orei 20.00, ea a împins în faţa metrolului, la staţia Dristor 1, o tânără de 25 de ani. Victima a murit pe loc, iar atacatoarea a plecat de la faţa locului ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Câteva ore mai târziu, principala suspectă a fost prinsă în zona Unirii din centrul Capitalei. Ea a fost reţinută pentru 24 de ore şi va fi expertizată psihologic.

Femeia încercase un gest similar în staţia Costin Georgian, cu puţin timp înainte, când a împins o altă tânără, dar aceasta nu a păţit nimic.

Urmăriți B1TV.ro și pe