Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Acoperișurile a 40 de case și mai multe culturi pomicole din Dâmbovița au fost afectate de furtună

Acoperișurile a 40 de case și mai multe culturi pomicole din Dâmbovița au fost afectate de furtună

Un articol de: |

Acoperișurile a 40 de case și 15 garduri din localitatea Răscăeți, județul Dâmbovița, au fost afectate de furtună de marți seară. Potrivit Mediafax, din cauza vijeliei, o localitate a rămas fără energie electrică.

Andreea Spiroiu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Dâmbovița, a declarat că vijelia a lăsat fără energie electrică satul Vultureanca și a provocat nouă deranjamente colective la rețelele de joasă tensiune.

Totodată, din cauza furtunii, acoperișurile a 40 de case au fost avariate, iar o locuință a fost afectată în întregime.

Mia multe culturi pomicole au fost de semenea afectate.

"Sunt nouă deranjamente colective de joasă tensiune la Răscăeti, Şelaru, Fierbinţi, Găesti, Butoiu de Jos, Hanul lui Pală, Scheiu de Jos, Vişina şi Măgura, deranjamente care constau în: stâlpi rupţi, conductoare rupte, izolatoare rupte. Există, de asemenea, o linie electrică MT parţial nealimentată şi sunt două posturi de tranformare nealimentate", a precizat Andreea Spiroiu.

Citeşte mai multe despre:   acoperisuri,   40 case,   culturi pomicole,   Dambovita,   afectate,   furtuna
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment