<<Ți-a furat bărbatul, TCI, …>>. ADEVĂRATUL MESAJ pe care-l avea scris în PALMĂ criminala de la metrou! (FOTO)

<<Ți-a furat bărbatul, TCI, ...>>. ADEVĂRATUL MESAJ pe care-l avea scris în PALMĂ criminala de la metrou! (FOTO)

Crima de la metroul bucureștean a îngrozit întreaga țară, iar motivul pentru care Magdalena Șerban a făcut un gest atât de îngrozitor este încă necunoscut. Femeia a fost extrem de incoerentă la audieri, iar mama ei a susținut că aceasta a și fost internată într-un spital de psihiatrie din Spania, de unde a fugit. Unul dintre misterele acestui caz ține de mesajul pe care Magdalena Șerban îl avea scris în palmă în momentul în care a împins-o pe Alina Ciucu în fața garniturii de metrou.

"Ti-a furat barbatul, TCI, am confundat…", este mesajul pe care îl avea scris în palmă Magdalena Șerban, când a fost reținută.

Foto: wowbiz.ro

"Poate sa fie mesajul unei psihopate. Un motto sau o conversatie cu o persoana imaginara. TCI nu stim ce inseamna, sunt niste initiale pe care nu le putem decodifica. Este foarte inteligenta, scrie si corect, este foarte atenta. Se vede dupa cum se pregateste, cum isi pune la cale atacul. Si prin faptul ca la primul atac ea striga ca i-au furat banii si a incercat sa dea vina pe victima", a declarat medicul psiholog Ștefan Stroe, citat de wowbiz.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe