Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Adrian Balaban-Grăjdan, audiat la DNA într-un dosar privind achiziţionarea unui imobil

Adrian Balaban-Grăjdan, audiat la DNA într-un dosar privind achiziţionarea unui imobil

Un articol de: |

Fostul șef al ISC, Adrian Balaban-Grăjdan, se află din nou la sediul DNA, unde este audiat într-un dosar privind achiziţionarea unui imobil.

Este vorba despre un dosar separat faţă de cel în care este cercetat pentru favorizarea infractorului, dupa ce a trimis instanței supreme adresa privind retragerea instituției din procesul "Trofeul calității".

Potrivit rezoluţiei de începere a urmăririi penale întocmite de procurori, în 22 mai, Constantin-Adrian Balaban Grăjdan, cu încălcarea dispoziţiilor legale şi a procedurilor interne privind circuitul documentelor şi fără a avea avizul vreunei direcţii din cadrul Inspectoratului de Stat în Construcţii (ISC), a întocmit, a semnat şi a transmis la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie o adresă potrivit căreia renunţă, în numele instituţiei, la pretenţiile civile în dosarul "Trofeul calităţii, se arată într-un document al DNA.


 

Citeşte mai multe despre:   Adrian Balaban Grajdan,   audiat,   DNA,   Trofeul calitatii,   Adrian Nastase
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment