Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Adrian Năstase, mesaj din penitenciar: ”Am impresia că m-am trezit dintr-o comă profundă”

Adrian Năstase, mesaj din penitenciar: ”Am impresia că m-am trezit dintr-o comă profundă”

Un articol de: |

Fostul premier Adrian Năstase, a transmis un mesaj pe blogul personal, după mai bine de 45 de zile de când a fost condamnat la doi ani de închisoare. "După o lună şi jumătate, am impresia că m-am trezit dintr-o comă profundă", notează Adrian Năstase pe blog. Şi se întreabă totodată cui i-a folosit condamnarea sa "emblematică."

”În 20 iunie, printr-o voinţă superioară voinţei mele, am început un nou capitol de viaţă. Nu ştiu dacă Nietzsche avea dreptate când afirma „ceea ce nu mă omoară mă face mai puternic". Ştiu însă că am adăugat multe gânduri la ceea ce credeam despre viaţă, despre familie, despre prieteni, despre politică.

?”

Fostul premier le mulţumeşte tuturor pentru sprijinul acordat familiei, un sprijin care a contat enorm.Pentru mine, demnitatea este, în continuare, demnitate. La fel onoarea şi prietenia. Iar laşitatea şi oportunismul le voi defini, pe mai departe, cu aceste cuvinte".

Fostul premier Adrian Năstase a fost condamnat pe 20 iunie de Curtea Supremă de justiţie la doi ani de închisoare cu executare în dosarul Trofeul Calităţii.Citeşte mai multe despre:   Adrian Nastase,   blog,   mesaj,   nietzsche,   inchisoare
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment