Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Adrian Severin, la DNA pentru prezentarea materialului de urmărire penală în dosarul de corupţie: Nu am mari speranțe în acest caz

Adrian Severin, la DNA pentru prezentarea materialului de urmărire penală în dosarul de corupţie: Nu am mari speranțe în acest caz

Un articol de: |

Adrian Severin a mers, marți, la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) pentru a-i fi prezentat materialul de urmărire penală în dosarul în care este acuzat de luare de mită și trafic de influență. Potrivit Mediafax, la intrarea în sediul DNA, el a declarat că nu are mari speranțe în cazul acestui dosar.

Potrivit europarlamentarului, este vorba de o înscenare, motivată de faptul că el reprezintă un pion important în politica externă.

Adrian Severin este cercetat pentru luare de mită, trafic de influență și folosire sau prezentare de documente sau declarații false, inexacte sau incomplete, având ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunităților Europene, cu consecințe deosebit de grave.

Potrivit DNA, în același dosar se fac acte de urmărire penală și față de alte trei persoane.

Adrian Severin "a folosit şi a prezentat în Parlamentul European documente, declaraţii false sau inexacte, contrar reglementărilor legale (art. 43 din Normele de aplicare a Statutului deputaților în Parlamentul European - Decizia Biroului din 19 mai 2008 şi 09 iulie 2008)", potrivit Ordionanței de începere a urmării penale.

Învinuitul Severin Adrian a înlesnit unor persoane apropiate obţinerea pe nedrept a sumei de 436.663 euro din bugetul Parlamentului European", au declarat procurorii.

Adrian Severin, la DNA în dosarul de corupție
Embed:

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment