Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Adrian Sobaru ar putea fi cercetat sub control judiciar. Decizia Judecătoriei Sectorului 1 nu este definitivă

Adrian Sobaru ar putea fi cercetat sub control judiciar. Decizia Judecătoriei Sectorului 1 nu este definitivă

Un articol de: |

Adrian Sobaru ar putea fi cercetat sub control judiciar, după ce a rupt cu maşina o barieră de acces de la Guvern. Judecătoria Sectorului 1 a decis să impună această măsură în locul arestului la domiciliu. Decizia nu este una definitivă şi poate fi contestată la Tribunalul Bucureşti, informează Mediafax.

În cazul în care hotărârea judecătoriei va fi menţinută, Adrian Sobaru va fi cercetat sub control judiciar şi nu va avea voie să părăsească municipiul Bucureşti decât dacă anunţă, în prealabil, organele judiciare.

Adrian Sobaru este acuzat pentru distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce, pe 24 septembrie, a rupt cu maşina o barieră de acces de la sediul Guvernului. Apoi, el a intrat cu maşina în curtea Palatului Victoria, unde a mai mers câteva zeci de metri, până când a fost imobilizat de jandarmi.

TVR nu a precizat dacă va lua măsuri în ceea ce îl priveşte pe Sobaru, având în vedere calitatea acestuia de angajat al Televiziunii Române.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment