Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Adriean Videanu: Voi pune la dispoziția DIICOT toate informațiile de care dispun pentru a-mi demonstra nevinovăția (VIDEO)

Adriean Videanu: Voi pune la dispoziția DIICOT toate informațiile de care dispun pentru a-mi demonstra nevinovăția (VIDEO)

Un articol de: |

Adriean Videanu, acuzat de subminarea economiei, a declarat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, că va pune la dispoziția procurorilor DIICOT toate informațiile de care dispune pentru a-și demonstra nevinovăția.

Decizia mea este de a pune toate informațiile pe care le am, pe care le știu, la dispoziția DIICOT pentru demonstrarea nevinovăției mele în acest caz”, a declarat Videanu.

Totodată, el susține că niciodată nu a fost acuzat de corupție și nici de această dată nu este cazul.

Cât timp am deținut funcții publice nu am fost acuzat de corupție. Nu e nici în cazul de față”, a precizat Adriean Videanu.

În cazul meu a fost la nivel de propunere pentru că în timpul mandatului meu decizia a fost la nivel de guvern”, a specificat el.

Consider că decizia de oportunitate luată de guvern în acel moment, și nu de mine, a fost o decizie corectă”, a completat Videanu.
 

Adriean Videanu: Îmi voi demonstra nevinovăția
Embed:

Citeşte mai multe despre:   adriean videnau,   dispozitia DIICOT,   informatii,   nevinovatie
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment