Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Aglomeraţie pe DN1, pe sensul Braşov-Bucureşti: Poliția recomandă o rută ocolitoare

Aglomeraţie pe DN1, pe sensul Braşov-Bucureşti: Poliția recomandă o rută ocolitoare

Un articol de: |

Poliţiştii rutieri recomandă şoferilor care se întorc în Capitală de pe Valea Prahovei, duminică, să circule pe ruta alternativă DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, în condiţiile în care traficul pe DN1 Braşov - Bucureşti este intens şi se anticipează că se va circula în coloană în staţiunile montane. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că, la ora 11:00, traficul rutier era deja intens pe DN1 Braşov - Bucureşti şi că, în orele următoare, se va circula în coloană în staţiunile montane prahovene.

”Traficul rutier se defășoară fără probleme pe Autostrada Soarelui. De DN1 se ciruclă mai greu pe raza municipiului Bușteni, totuși este posibil ca în orele următoare, traficul să crească considerabil. În această situație, poliția rutieră va devia traficul de pe Valea Prahovei către DN1 A. De asemenea, este posibil să se mai permită accesul către DN dinspre Râșnov, pe DN 79. Conducătorii auto se pot îndrepta spre București pe următoarele rute: DN 73 Râșnov – Brașov, DN1 A Săcele – Cheia – Ploiești, DN 73 Râșnov – Pitești sau dn 73 Râșnov – Valea Mare”, a precizat inspectorul Cătălin Boca de la Centrul Infotrafic.

Drum aglomerat dupa vacanta de la munte: Trafic intens pe DN 1
Embed:

Citeşte mai multe despre:   trafic,   dn1,   rută ocolitoare,   munte
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment