Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Ambasadorul rus la București califică declarațiile despre dosarul Lukoil drept un ”limbaj departe de cel din comunicarea internaţională”

Ambasadorul rus la București califică declarațiile despre dosarul Lukoil drept un ”limbaj departe de cel din comunicarea internaţională”

Un articol de: |

Ambasadorul rus la București, Oleg Malginov, a declarat, vineri, că limbajul folosit în declarațiile privind dosarul Lukoil este ”departe de cel acceptat în comunicarea internațională”, însă a precizat că nu le va comenta.

"În ultima perioadă, în legătură cu situaţia în jurul rafinăriei Petrotel-Lukoil şi a activităţii în România a companiei petroliere Lukoil în general au apărut destule declaraţii publice, din păcate, nu de fiecare dată echilibrate, al căror limbaj este departe de cel aсceptat în cadrul comunicării internaţionale. Nu voi comenta aceste declaraţii, care pot transmite semnale greşite atât mediului de afaceri, cât şi altor structuri, pentru a nu adăuga emoţii în discursul politic public din România în această perioadă foarte importantă pentru ţară", afirmă diplomatul rus, într-o declarație pentru Mediafax.

Malginov apreciază că însă că, "între timp, ca rezultat al eforturilor făcute în toate ultimele zile, rafinăria de la Ploieşti a început să-şi reia producţia".

Rafinăria Petrotel-Lukoil și-a încetat activitatea vineri, 3 octombrie, reluând-o la o săptămână distanță, potrivit Gărzii de Mediu Prahova.Directorul general al Petrotel Lukoil, Andrey Bogdanov, a fost pus sub control judiciar, fiind urmărit penal pentru evaziune fiscală şi spălare de bani.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment