Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Analizarea tezei de doctorat a premierului Victor Ponta, amânată de Comisia Națională de Etică

Analizarea tezei de doctorat a premierului Victor Ponta, amânată de Comisia Națională de Etică

Un articol de: |
UPDATE 12.50

: Comisia Naţională de Etică a amânat verificarea lucrării de doctorat a premierului Victor Ponta. Reprezentanţii Consiliului susţin că verificările au fost întârziate, atât din cauza problemelor organizatorice, cât şi ca urmare a numărului mare de sesizări restante. În plus, membrii Consiliului au luat în discuţie  şi o eventuală schimbare a bazei legislative.

Comisia Naţională de Etică ar putea începe vineri analiza lucrării  de doctorat a lui Victor Ponta în urma acuzaţiilor de plagiat apărute în presa internaţională.

Un prim verdict a fost dat deja de Consiliul Naţional de Atestare care a stabilit că 85 de pagini din document sunt copiate.

Fostul ministru interimar al Educaţiei, Liviu Pop a hotărât însă că decizia este nulă pentru că a schimbat structura Consiliului.

Pop a a emis joi, 28 iunie, un ordin prin care reorganiza acestă comisie şi practic o desfiinţa, spunând că doar Consiliul Național de Etică este competent să facă astfel de analize.

Premierul Victor Ponta a atacat de asemenea decizia CNATDCU, apreciind că verdictul reprezintă o execuție mafiotă din partea PDL.

Ponta a spus că a sesizat, personal, pe 21 iunie, Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică, care are Consiliul Național de Etică în subordine, o adresă prin care solicită să îi fie analizată teza de doctorat susţinută în 2003.

Citeşte mai multe despre:   consiliul de etica,   lucrare de doctorat,   Victor Ponta,   analizeaza,   plagiat
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment