Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Anchetă la Suceava, în cazul unei profesoare care i-a tuns bretonul unui elev de clasa a VI-a, în timpul orelor

Anchetă la Suceava, în cazul unei profesoare care i-a tuns bretonul unui elev de clasa a VI-a, în timpul orelor

Un articol de: |

Părinții unui elev de la o școală din Fălticeni au depus o sesizare în care spuneau că fiul lor a fost tuns, la ore, de către profesoara de fizică, ISJ Suceava declașând o anchetă în acest sens.

Profesoara în cauză, de asemenea director adjunct al unității, i-ar fi tuns bretonul copilului pe motiv că ar fi fost prea lung, scrie Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Suceava, Mariana Drumea, a explicat că se prevede în Comitetul de Părinți ca părul elevilor să aibă o anumită lungime, profesoara avertizându-i pe elevi anterior cu privință la acest aspect.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Suceava a mai spus că părinţii susţin că băiatul s-ar fi tuns şi şi-ar fi scurtat bretonul, însă cu toate acestea profesoara ar fi acţionat în acel mod, reproșându-i în continuare copilului că are părul prea lung.

La școală va avea loc o verificare, luni, urmând să se ia măsuri dacă acestea se vor impune.

Citeşte mai multe despre:   ancheta,   şcoală,   elev tuns la ore,   profesoară anchetată,   Falticeni
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment