Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment ANI: Directorul Gărzii Financiare Ilfov nu poate justifica peste 116.000 de euro

ANI: Directorul Gărzii Financiare Ilfov nu poate justifica peste 116.000 de euro

Un articol de: |

Agenția Națională de Integritate (ANI) a anunțat, joi, că directorul Gărzii Financiare Ilfov, Robert Claudiu Rusu, nu poate justifica o sumă de peste 116.000 de euro, diferență ce rezultă între averea dobândită și veniturile realizate de acesta, arată HotNews.

Inspectorii au dispus sesizarea Comisiei de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, adăugând că oficialul se află și în stare de incompatibilitate.

"Luând în considerare cele de mai sus, s-a dispus sesizarea Comisiei de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, potrivit dispozițiilor art. 17, alin. 4 din Legea nr. 176/2010, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la averea dobândită și veniturile realizate de către Rusu Robert Claudiu în perioada exercitării funcției publice", se arată într-un comunicat al ANI.

Citeşte mai multe despre:   ANI,   director,   Garda Financiara Ilfov,   Robert Claudiu Rusu,   justificare,   control,   bani
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment