Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment ANM: Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi pentru județele Buzău și Vrancea

ANM: Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi pentru județele Buzău și Vrancea

Un articol de: |
Foto: libertatea.ro Eveniment

Meteorologii au emis, joi, o avertizare cod galben de ploi pentru județele Buzău și Vrancea, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Astfel, în centrul județului Buzău, pe aliniamentul Mărăcineni, Buzău, Vadu Pășii și Scrutești se vor semnala frecvente descărcări electrice, averse ce vor depăși 25-30 l/mp, grindină și intnsificări ale vântului cu aspect de vijelie.

Avertizarea este valabilă între orele 14:20 și 15:30.

Pentru județul Vrancea, avertizarea este valabilă între orele 14:30-15:30,  în zona de graniţă cu judeţul Buzău, şi localităţile Vintileasca, Jitia, Poiana Cristei, Coteşti și Nereju.

Se vor semnala cantităţi de precipitaţii ce vor atinge şi depăşi 25...30 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului, descărcări electrice şi grindină de mici dimensiuni.

Totodată, un cod galben a fost emis și pentru estul județului Tulcea, în special zona Deltei, ce va expira la ora 15:15.

Aici, aversele pot atinge și depăși 25 l/mp și poate fi prezentă și grindina de mici dimensiuni.

Citeşte mai multe despre:   ANM,   meteorologi,   avertizare meteo,   cod galben,   ploi
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment