Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Apă cu bacterii, retrasă de la comercializare din mai multe județe

Apă cu bacterii, retrasă de la comercializare din mai multe județe

Un articol de: |

În urma unor serii de controale, inspectorii Direcției de Sănătate Publică și Control în Sănătate Publică au descoperit nereguli grave atât în ceea ce privește calitatea apei plate sau minerale îmbuteliate, cât și în ceea ce privește etichetarea.

Inspectorii au efectuate controale în perioada 4 -11 iunie, un număr de 510 fiind efectuate în unitățile de producție a apei plate și alte 765 de controale la centrele de îmbuteliere a apei minerale.

S-au descoperit o serie de neregulir, apă potabilă îmbuteliată fără notificare sau înregistrare în Iași, etichete necorespunzătoare sau greu de citit și o depozitare necorespunzătoare a apei potabile îmbuteliate în Vâlcea.
Aceste nereguli au fost și sancționate, 10 amenzi și 36 de avertismente în cazul apei plate și 18 amenzi și 63 de avertismente în cazul apei minerale.


Citeşte mai multe despre:   controale,   apa plata,   apa minerala,   apă potabilă îmbuteliată,   nereguli,   sanctiuni,   Iasi,   Valcea
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment