Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Aproximativ 8.000 de credincioși, prezenți la beatificarea monseniorului Vladimir Ghika (VIDEO)

Aproximativ 8.000 de credincioși, prezenți la beatificarea monseniorului Vladimir Ghika (VIDEO)

Un articol de: |

În jur de 8.000 de credincioși sunt prezenți, sâmbătă, la Sfânta Liturghie de beatificate a monseniorului Vladimir Ghika ce are loc la Romexpo, relatează B1 TV.

Peste 200 de preoți și 20 de episcopi celebrează Sfânta Liturghie.

Icoana monseniorului Ghika va fi dezvelită în momentul beatificării, iar pe altar se vor afla doar trimisul Papei Francisc, cardinalul Angelo Amato, prefectul Congregaţiei pentru Cauzele Sfinţilor, arhiepiscopul mitropolit de Bucureşti, Ioan Robu, şi ceilalţi episcopi, clericilor fiindu-le rezervate scaunele din primele rânduri.

În după-amiaza zilei de sâmbătă, la Biserica vicarială greco-catolică Sf. Vasile cel Mare, se va celebra o slujbă în cinstea noului Fericit Vladimir Ghika, cu acatistul şi sfinţirea cu Sfântul Mir a icoanei Fericitului.

Duminică, în Catedrala Sânftul Iosif va fi celebrată, din nou, Sfânta Liturghie solemnă, de mulțumire, cu venerarea icoanei și a moaștelor lui Vladimir Ghika.

În jur de 8.000 credincioși, așteptați la beatificarea lui Vladimir Ghika
Embed:

Citeşte mai multe despre:   8.000 credinciosi,   beatificare,   monseniorul Vladimir Ghika,   Romaxpo
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment