Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Arafat: Serviciul de Ambulanță din București va primi peste 150 de mașini noi

Arafat: Serviciul de Ambulanță din București va primi peste 150 de mașini noi

Un articol de: |

Serviciul de Ambulanță București - Ilfov va primi, anul acesta, prin programul multianual de mentenanță peste 150 de mașini noi, care le vor înlocui pe cele vechi, a anunțat, marți, secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Raed Arafat.

De asemenea, în contextul în care Societatea de Salvare Bucureşti şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov (SABIF) au sărbătorit la sfârşitul săptămânii trecute împlinirea a 107 ani de la înfiinţare, dr. Raed Arafat a evidenţiat progresele înregistrate de-a lungul anilor de acest serviciu care salvează vieţi, adăugând că a devenit o tradiţie aniversarea de la Ambulanţă.

Managerul SABIF, dr. Alis Grasu, a declarat că îşi doreşte ca Ambulanţa să se dezvolte în continuare, în folosul populaţiei, să fie un serviciu performant atât din punctul de vedere tehnic, cât şi al pregătirii personalului şi să salveze cât mai multe vieţi, citează Agerpres.

Aniversarea celor 107 ani de la înfiinţare a fost marcată prin Balul Salvării, care a avut loc duminică seară. Medicii, ambulanţierii, operatoarele şi voluntarii SABIF au sărbătorit alături de agenţiile cu care colaborează zilnic în salvarea de vieţi, şi-au împărtăşit emoţii, realizări, se arată într-un comunicat emis marţi de Societatea de Salvare din Bucureşti.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment