Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Aspazia Droniuc, trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul de corupție al lui Sorin Apostu

Aspazia Droniuc, trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul de corupție al lui Sorin Apostu

Un articol de: |
Foto: ziuadecj.realitatea.net Eveniment

Femeia de afaceri Aspazia Droniuc a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul de corupție în care este judecat fostul primar al Clujului, Sorin Apostu.

Decizia a fost luată de Curtea de Apel Târgu Mureș și nu este definitivă.

Droniuc este cea care l-a denunțat pe fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, dar și pe vicepreședinte al CJ Cluj, Radu Bica, și pe omul de afaceri Călin Stoia.

Femeia de afaceri a fost condamnată la doi ani de închisoare pentru cumpărare de influenţă în formă continuată, la trei ani de închisoare pentru spălare de bani în formă continuată şi la nouă luni pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, tot sub formă continuată. Droniuc și-a recunoscut vina în toate capetele de acuzare.

Aspaziei Droniuc i s-a interzis exercitarea unor drepturi precum cel de a fi ales într-o funcţie publică şi s-au fixat o serie de sarcini, printre care să se prezinte la Serviciul de probaţiune de pe lângă Tribunalul Cluj ori de câte ori este chemată, să anunţe schimbarea domiciliului, a locului de muncă. Totodată, i s-a interzis să ia legătura în termenul de încercare de şase ani cu fostul primar al municipiului Cluj-Napoca Sorin Apostu, cu soţia acestuia Monica Apostu şi, de asemenea, cu Radu Bica, potrivit Mediafax.

Droniuc urmează să achite statului cheltuieli judiciare aferente soluţionării cauzei, în valoare de 5.350 de lei.

Citeşte mai multe despre:   Aspazia Droniuc,   Sorin Apostu ,   inchisoare cu suspendare,   curtea de apel,   dare de mita
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment