Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Atacatorul de la Iași nu a avut discernământ când amenința cu detonarea unei bombe

Atacatorul de la Iași nu a avut discernământ când amenința cu detonarea unei bombe

Un articol de: |

Membrii comisiei de expertiză psihiatrică care l-au examinat pe Oliver Stan, bărbatul care a vrut să detoneze o bombă la Universitatea ”Asachi” din Iași, au stabilit, joi, că acesta nu a avut discernământ atunci când a comis fapta.

În urma acestui verdict, venit în urma celei de-a patra expertize, procurorii DIICOT vor dispune internarea bărbatului într-un spital de psihiatrie de maximă siguranță, informează Mediafax.

"Este vorba de concluziile preliminare pe care le-am primit, raportul final al comisiei urmând să ajungă la noi la începutul săptămânii viitoare. Bărbatul nu a avut discernământ, iar procurorul de caz va propune instanţei fie internarea provizorie, fie internarea definitivă într-un spital de psihiatrie de maximă siguranţă", a declarat, joi, procurorul-şef al DIICOT Iaşi, Daniel Horodniceanu.

Oliver Stan a colaborat cu membrii comisiei de expertiză pe parcursul celor patru întâlniri, însă experții susțin că acesta a oferit informații contradictorii.

Bărbatul a stat internat în toată această perioadă la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iaşi, unde se află şi în prezent, iar potrivit managerului spitalului, Lucian Burlea, nu a primit tratament şi nu a creat probleme.

Atentatorul din Iași, expertizat din nou
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Iasi,   atacator,   universitatea asachi,   expertiza psihiatrica,   discernamant,   amenintare cu bomba
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment