ATENŢIE! Bărbat amendat pentru că a criticat un primar PSD pe Facebook

ATENŢIE! Bărbat amendat pentru că a criticat un primar PSD pe Facebook

Un tânăr din Vrancea a fost amendat după ce a folosit expresii jignitoare pe Facebook la adresa Primăriei din localitatea sa.

Acesta și-a creat două conturi de unde își spunea nemulțumirile.

Șefii de la primăria din Odobești împreună cu primarul PSD, Daniel Gheorghe Nicolaș, au făcut sesizarea în urma căreia tânărul a fost amendat cu 600 de lei.

"Utilizând conturile «Bîrsan Cosmin Răzvan» şi «Democraţia a murit», a proferat injurii şi expresii jignitoare la adresa Primăriei Odobeşti şi a funcţionarilor publici din această instituţie, lezându-le demnitatea şi onoarea", se arată în procesul verbal de amendă, potrivit Adevărul.

După ce și-a primit amenda, tânărul a țintut să precizeze acest lucru în mediul online, dând de înțeles că i s-a încălcat dreptul la liberă exprimare și la democrație.

"Am luat o amendă din partea Poliţiei PSD Odobeşti pentru injurii şi expresii jignitoare adresate Primăriei Odobesti. Aşadar, aveţi grijă toţi. Oare câte amenzi ar trebui date tuturor internauţilor care îşi spun părerea pe Facebook!? Democraţia a murit, Comunismul TRĂIEŞTE", a scris tânărul.

Urmăriți B1TV.ro și pe