Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment AUTOSTRADA “MUZEU”! Tronsonul Gilău-Nadaselu, “o exponată excelentă a incompetenței autorităților” (VIDEO)

AUTOSTRADA “MUZEU”! Tronsonul Gilău-Nadaselu, “o exponată excelentă a incompetenței autorităților” (VIDEO)

Un articol de: |

Autostrăzile sunt o raritate în România, iar tronsonale de câțiva kilometri, realizate după ani de eforturi,  sunt pe post de muzeu.

Spre exemplu, „Ciotul” de 8,7 km de autostradă dintre Gilău și Nadaselu, la vest de Cluj-Napoca, rămâne  nepracticabil după finalizarea lucrărilor pentru că nu este conectată de restul autostrăzii A3 printr-un pod peste Someș la Gilău, scrie exquis.ro.

AUTOSTRADA “MUZEU”! Tronsonul Gilău-Nadaselu, “o exponată excelentă a incompetenței autorităților”

Citește și: Dorina Chiriac: Nu am depus declarația 600. Am făcut un film în 2017, dar, cel mai probabil, nu o să fac în 2018, și atunci voi plăti ceva extra (VIDEO)Anunț șoc, Halep se retrage de la turneu! Accidentarea îi dă bătăi de capOpt sute de MII de case de marcat vor trebui ÎNLOCUITE la Danubius Exim. Ce TRANSMITE directorul general ad­junct

„Acest tronson de autostradă este o exponată excelentă a incompetenței autorităților, ce nu au fost capabile să finalizeze o licitație și să semneze un contract de execuție a unui pod/viaduct, deși au avut 4 (patru!) ani la dispoziție”, susține API.

Citeşte mai multe despre:   autostrada,   Gilau,   muzeu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment