Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Autoturisme cuprinse de flăcări în cartierul Titan din Capitală: Incendiul ar fi pornit de la oamenii străzii (VIDEO)

Autoturisme cuprinse de flăcări în cartierul Titan din Capitală: Incendiul ar fi pornit de la oamenii străzii (VIDEO)

Un articol de: |

Trei autoturisme au fost cuprinse de flăcări într-o parcare din cartierul Titan din Capitală. Locuitorii din zonă susţin că incendiul ar fi pornit de oamenii străzii care locuiau într-o maşină abandonată. Incendiul s-a extins cu repeziciune şi la alte două autoturisme. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă pentru stingerea flăcărilor imense.

Proprietarii maşinilor au fost anunţaţi de un vecin, care a văzut flăcările uriaşe. Au sunat repede la 112, însă pompierii nu au mai putut salva mare lucru.

Unul dintre proprietari a încercat să mute maşina din calea flăcărilor dar nu a reuşit. Imediat, focul s-a extins la un alt autoturism.

O masina dezafectata in care mai dormea cate un om al strazii, probabil ca s-a aprins de la ce aveau in masina, si de acolo s-a aprins masina cealalta, proprietarul a vrut sa o scoata dar probabil ca nu a mai apucat, de la ailalta cealalta.

Pericolul extinderii incendiului la maşinile parcate în apropierea celor afectate a existat pe tot parcursul intervenţiei echipajelor de pompieri.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili dacă focul a fost pus intenţionat.

Autoturisme cuprinse de flăcări în Capitală
Embed:

Citeşte mai multe despre:   trei autoturisme,   incendiu,   cuprise de flacari,   cartierul Titan,   Bucuresti,   oamenii strazii
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment