Avantajele aduse de utilizarea unei centrale pe baza de lemne

Avantajele aduse de utilizarea unei centrale pe baza de lemne

Cand vine vorba de alegerea centralei termice ideale, multe voci sunt impartite intre cele cu gaz, dar si cele pe baza de lemn. Bineinteles ca fiecare are partea sa de dreptate cand vine vorba de acest lucru, dar nu multi isi pot permite sa isi achizitioneze o centrala cu gaz. De ce? Pentru ca nu in toate locurile exista retele de transport ale gazelor naturale ca sa le poate furniza energia de care au atata nevoie. Tocmai din aceasta cauza, multi dintre locuitorii mediului rural, dar si o mare majoritate a celor care au cabane sau case de vacanta la munte sau in locuri mai izolate de civilizatie, mizeaza pe optiunile oferite de centralele pe baza de lemne Stropuva.

Indiferent de modelele de centrale termice pe lemne alese, acestea vin la pachet cu foarte multe beneficii considerabile. Dar haideti sa le vedem pe fiecare in parte.

  1. Cel mai ridicat grad de control– nu depindeti de un factor extern, precum in cazul centralelor termice alimentate pe baza de gaz natural. Transportul gazului natural poate sa fie sistat, calitatea acestuia poate sa varieze de la luna la luna, dar in cazul celor pe lemne, dumneavoastra sunteti cel care furnizeaza combustibilul. Nu depindeti de nimeni altcineva, deci nici nu va veti trezi cu facturi umflate peste noapte sau calculate in mod eronat.
  2. Economie, datorita consumului scazut de combustibil– de exemplu, in cazul centralelor termice Stopuva, vandute de stropuva-romania.ro perioada de functionare a acestora cu o singura incarcatura cu combustibil este de 30 de ore. Iar cu cat lemnul este mai uscat, cu atat timpul de ardere creste. In plus, nu sunt pierderi mari de caldura in tot acest proces de ardere care are loc in centrala termica.
  3. Rezistenta asigurata pe termen lung– un asemenea model de centrala are durata de viata de pan la 25 de ani. In acest fel, chiar daca investitia initiala ar putea parea ceva mai mare, in timp va merita toti banii investiti.
  4. Modul de utilizare este simplu– nu este nevoie de multe cunostinte tehnice pentru a putea utiliza aceste centrale termice. Se pot regla simplu, atat in momentul pornirii, cat si in cel al functionarii. Multe dintre modelele de centrale termice Stropuva sunt echipate cu un cazan de ardere spatios, in care sa se poata pune lemne.

Dacă totusi v-ati decis si doriti sa optati pentru varianta centralelor termice pe baza de lemne, va sugeram sa va achizitionati marca Stropuva, care este adusa in Romania de unicul importator stropuva-romania.ro. Va fi o decizie pe care nu o veti putea regreta, datorita faptului ca acestia ofera o garantie de pana la 5 ani la schimbatorul de caldura, pentru orice model pe care il comercializeaza. Chiar acum, in aceasta perioada ofera si reduceri de aproximativ 20% la produsele lor.

Daca doriti sa va bucurati de confortul optim caloric si sa faceti si economii considerabile de bani, Stropuva Romania reprezinta cea mai buna solutie pentru doritori!

Urmăriți B1TV.ro și pe