Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Avocatul Doru Boștină a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare

Avocatul Doru Boștină a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare

Un articol de: |

Curtea de Apel București a decis vineri condamnarea avocatului Doru Boștină la 3 ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere pentru evaziune fiscală în formă continuată. Decizia nu este definitivă.

Această sentință se va contopi cu cea din dosarul lui Gruia Stoica, în care avocatul a primit 1 an de închisoare cu suspendare. În minuta deciziei se precizează că instanța "Constată că infracțiunea din prezenta cauză este concurentă cu infracțiunea pentru care inculpatul a fost condamnat la pedeapsa de un an închisoare (...), pedeapsă a cărei executare a fost suspendată sub supraveghere. Anulează suspendarea condiționată a executării pedepsei de un an închisoare aplicată prin sentința penală sus-menționată pe care o contopește (...) cu pedeapsa de 3 ani închisoare aplicată în prezenta cauză, stabilind pedeapsa mai grea, de 3 ani închisoare și 3 ani interzicerea unor drepturi", se arată în minuta deciziei.

Citește și: PROTOCOL ZERO, organizare impecabilă: Cine e OMUL CARE A COORDONAT funeraliile Regelui Mihai În autobuz, o doamnă cu sacoșe: 'Du-te d***u de golan!' Gestul tânărului, viral Carasela a murit la doar 22 de ani. Nedrept ce a pățit studenta de la Universitatea de Medicină și FarmacieSfidare sau simplă gafă la funeraliile Regelui? Veteranii de război și membrii Caselor Regale au rămas în picioare, Dragnea, Tăriceanu și Tudose au stat comod pe scaune (VIDEO, FOTO)

Alte patru persoane au fost condamnate la aceași pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare. Dintre acestea, Doru Boștină alături de alte două persoane au acoperit deja integral prejudiciile cauzate statului.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment