Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Avocatul lui Pinalti: „Ștefan a căzut ca prostul. Este ageamiu total, nu avea el ce să discute de licențe, de software” (VIDEO)

Avocatul lui Pinalti: „Ștefan a căzut ca prostul. Este ageamiu total, nu avea el ce să discute de licențe, de software” (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1 Tv Eveniment

Avocatul lui Gheorghe Ștefan, primarul orașului Piatra Neamț, a declarat că a contestat decizia de arestare pentru 30 de zile a clientului său, spunând că este nevinovat și că nu există înregistrări cu el la dosar.

„Unde apare, fraților, Gheorghe Ștefan cu 4 milioane în operațiunea Microsoft numai Dumnezeu știe. Fie că vorbiți de Pescariu sau Bejinariu, sau de oricare altă persoană care își dă cu presupusul despre traseul banilor, aceste declarații nu sunt suficiente. Înseamnă că problemele de probatoriu stau încă în curtea DNA-ului”, a spus Cătălin Dâncu.

El a mai spus că în probatoriul DNA nu există dovezi ale unei legături între Gheorghe Ștefan și compania offshore prin care s-ar fi făcut plata mitelor.

„Faptul că această sumă de 4 milioane este data pe toate ecranele mi se pare o absurditate. Sunt multe documente care atestă plăți private. Nu este nicio legătură care să ateste o legătură între domnul Ștefan și acest offshore. Am contestat decizia de arestare. Abia aștept să constat din ce date Curtea Supremă a României încearcă să convingă opinia publică de faptul că există măcar un transfer care să-l incrimineze ca beneficiar pe Gheorghe Ștefan. Nu are niciun fel de interceptări în dosarul Microsoft”, a mai spus avocatul Cătălin Dâncu.

„Ștefan a căzut ca prostul. Este ageamiu total, nu avea el ce să discute de licențe, de software. Nu am văzut niciun document care să dovedească interesul lui Ștefan în acest lucru. Noi știam din iunie de acest dosar. Ni s-a spus de DNA din iunie că e cercetat pentru 3 milioane. Atunci era mai puțin, nu 4 milioane. Și nu a reacționat în niciun fel, pentru că se consideră nevinovat”, a completat avocatul lui Pinalti.

Avocatul lui Pinalti: Ștefan a căzut ca prostul


Citeşte mai multe despre:   Gheorghe Ştefan,   piatra neamt,   Pinalti,   dosarul microsoft,   avocat gheorghe stefan
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment