Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Avocatul lui Sorin Oprescu, despre problemele de sănătate ale edilului: Domnia sa refuză să se folosească de acest motiv pentru înlocuirea arestului preventiv (VIDEO)

Avocatul lui Sorin Oprescu, despre problemele de sănătate ale edilului: Domnia sa refuză să se folosească de acest motiv pentru înlocuirea arestului preventiv (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1 TV Eveniment

Primarul suspendat al Bucureștiului, Sorin Oprescu, așteaptă decizia responsabililor de la Arestul Central al Poliției Capitalei, cu privire la solicitarea edilului de a fi transportat la Spitalul
Universitar.

În acest context, avocatul lui Oprescu, Viorel Mocanu, a declarat că primarul suspendat refuză să se folosească de problemele de sănătate pe care le are pentru a obține  înlocuirea măsurii arestului preventiv.

”Azi a solicitat în mod expres, noi am solicitat în scris să fie dus la Spitatul Universitar. Este o problemă de sănătate care trebuie tratată. Domnia sa, în mod expres, refuză să se folosească de acest motiv pentru înlocuirea arestului preventiv. Noi, prin cererea pe care am formulat-o, am arătat că acest răspuns trebuie să vina cât mai urgent, pentru ca clientul să fie transportat la spital”, a declarat Viorel Mocanu.

Avocatul lui Sorin Oprescu, despre problemele de sănătate ale edilului


Citeşte mai multe despre:   Sorin Oprescu,   avocat,   probleme de sanatate
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment