Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Avocatul Poporului, anchetă în cazul unui deţinut de la Penitenciarul Giurgiu care şi-a cusut gura

Avocatul Poporului, anchetă în cazul unui deţinut de la Penitenciarul Giurgiu care şi-a cusut gura

Un articol de: |

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu şi face o anchetă la Penitenciarul Giurgiu în cazul unui deţinut care s-a automutilat prin coaserea gurii, informează Mediafax.

Potrivit relatărilor din presă, susține Avocatul Poporului, deţinutul s-a automutilat pe motiv că a fost sancţionat pentru că a vorbit la telefon.

Respectivul deţinut, condamnat pentru omor şi care execută o pedeapsă de 16 ani de închisoare, încearcă de peste doi ani să fie liberat condiţionat, arată sursele menționate.

Acesta a făcut şi sesizări către Asociaţia Drepturilor Omului şi Persoanelor Private de Libertate (ADOPPL), în care a susţinut că nu mai poate suporta abuzurile gardienilor şi ale colegilor de detenţie şi că i-au fost respinse mereu cererile de liberare condiţionată atât de comisiile din penitenciar, cât şi de judecători.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment