Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment #Bac2016. Petiție online pentru luarea în considerare a romanului Moromeții la Subiectul III de la Română: Elevii au încurcat romanul interbelic, cu cel postbelic

#Bac2016. Petiție online pentru luarea în considerare a romanului Moromeții la Subiectul III de la Română: Elevii au încurcat romanul interbelic, cu cel postbelic

Un articol de: |
foto: b365.ro Eveniment

Absolvenții de liceu au susținut proba la Limba și Literatura Română a Bacalaureatului în cursul zilei de luni. Cu toate acestea, se pare că această probă le-a dat bătăi de cap unora.

Mai exact, subiectul considerat cel mai dificil, anume Subiectul III, a creat confuzie în rândul elevilor. Cei de la profilul real au avut, la alegere, un roman din perioada interbelică, iar cei de la profilul uman, un roman psihologic.

Citește și: Prințul Charles a sosit în România pentru a participa la funerariile Regelui MihaiCare au fost ultimele cuvinte ale Alinei Ciucu, fata omorâtă la metrou: 'Am auzit-o cum spunea…'Umilința la care a fost supus Regele Mihai chiar astăzi. Este ireal ce s-a întâmplatDe la școala, direct la sicriul Regelui pentru întâlnirea cu istoria: Imaginea care a făcut înconjurul țării (FOTO)

Totuși, unii dintre cei care au susținut proba au ales romanul Moromeții pentru subiectul III, care este, de fapt, unul postbelic. Elevii nu s-au lăsat descurajați și au urmat trendul petiției online, lansând și ei una, în speranța că alegerea romanului Moromeții va fi considerată una corectă și că vor putea lua un punctaj mai mare la examenul de la Limba și Literatura Română.

Până în momentul scrierii acestei știri, petiția online strânsese aproximativ 400 de semnături.

CLICK AICI PENTRU A ACCESA PETIȚIA ONLINE

Citește și: Gest de maxim respect pentru Rege: În genunchi în fața sicriului (FOTO)Regele Juan Carlos și Regina Sofia a Spaniei au sosit la Palatul Regal (FOTO)"Este totul sfruntat şi jenant". Ana Blandiana, despre cei care acum îl laudă pe Rege deși tot ei l-au dat afară din țară: "Și-a cerut cineva scuze pentru ceea ce a făcut?"

Citeşte mai multe despre:   bacalaureat,   petitie online,   limba si literatura romana,   motometii
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment