Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Bacalaureat 2012: Elevii susțin ultima probă, cea la alegere. Biologia, în topul preferințelor

Bacalaureat 2012: Elevii susțin ultima probă, cea la alegere. Biologia, în topul preferințelor

Un articol de: |
UPDATE 15.00

: Unsprezece elevi care susţineau Bacalaureatul, vineri, în centre din Cluj, Arad, Bistriţa-Năsăud şi Timiş, au fost eliminaţi de la examen, majoritatea pentru că aveau telefoane mobile.

Vineri are loc ultima probă pentru elevii ce susţin examentul de Bacalaureat, la care absolvenţii şi-au putut alege disciplina în funcţie de profil şi specializării.

La această probă s-au înscris circa 175.000 de elevi, cei mai mulţi dintre ei preferând să susţină examentul la biologie (70.000), georgrafie (56.000) şi fizică (20.900). Conform metodologiei examenului prezentate de edu.ro, candidaţii au putut opta la această probă de la BAC pentru una din următoarele discipline: fizica, informatica, geografie, biologie, chimie, filosofie, economie, logica şi argumentare, psihologie sau sociologie.

Rezultatele se vor afişa pe 8 iulie, iar pe 9 iulie se pot depune contestaţii. Rezultatele finale se vor afla pe 13 iulie.

Citeşte mai multe despre:   bacalaureat,   proba la alegere,   biologie,   georgrafie
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment