Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Bacău: Student dispărut în condiţii suspecte, căutat de mai multe zile de poliţişti

Bacău: Student dispărut în condiţii suspecte, căutat de mai multe zile de poliţişti

Un articol de: |
Foto: adevarul.ro Eveniment

Un tânăr de 21 de ani, student la o facultate din Bacău, este căutat de mai multe zile de poliţişti şi localnici din Părgăreşti, după ce a fost dat dispărut, în condiţii suspecte, de către părinţi, cărora le-a lăsat un bilet prin care ar da de înţeles că intenţionează să se sinucidă.

Tânărul ar fi plecat de bunăvoie de la domiciliu, din localitatea Pârgăreşti, pe 30 octombrie.

Părinții au anunțat dispariţia fiului lor trei zile mai târziu, interval în care au sperat că acesta va reveni acasă, relatează Mediafax.

În urma sesizării făcute la postul comunal de poliţie, mai multe echipe de căutări, formate din poliţişti şi localnici, au început acţiunile de verificare a întregii zone, inclusiv în pădurile şi râurile din împrejurimi, însă fără niciun rezultat.

Tânărul dispărut este student la Facultatea "Vasile Alecsandri" Bacău, în cursul acestui an fiind beneficiarul unei burse de studii în Franţa.

De altfel, părinţii le-au spus poliţiştilor că ar fi observat o schimbare de comportament a fiului lor, după ce acesta s-a reîntors din Franţa.

Citeşte mai multe despre:   Bacau,   student disparut
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment