Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Bacău: Un agent al Ordinii Publice s-a blocat într-un birou al Poliţiei și a amenințat că se sinucide

Bacău: Un agent al Ordinii Publice s-a blocat într-un birou al Poliţiei și a amenințat că se sinucide

Un articol de: |
Foto: tion.ro Eveniment

O anchetă a fost declanşată de Poliţia Judeţeană Bacău în cazul unui agent de la Ordine Publică, după ce acesta s-a blocat într-unul din birourile Poliţiei Moineşti, ameninţând că se sinucide cu pistolul din dotare, informează Mediafax.

Agentul își argumenta gestul prin faptul  că nu ar fi apreciat la valoarea sa şi că ar fi marginalizat.

Șefii direcţi ai poliţistului au anunţat imediat conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău, iar comandantul IPJ şi un negociator din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale au mers să discute cu agentul.

După mai multe ore de negocieri, agentul a deschis uşa, ulterior fiind transportat la Secţia Psihiatrie a Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde a refuzat să fie internat. 

Reprezentanții IPJ Bacău au precizat că, în funcţie de rezultatul anchetei interne, conducerea Poliţiei Judeţene Bacău va decide dacă poliţistul va mai putea lucra în sistem.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment