Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Baronul Nicușor Constantinescu protestează "tot timpul" față de condițiile din penitenciar (VIDEO)

Baronul Nicușor Constantinescu protestează "tot timpul" față de condițiile din penitenciar (VIDEO)

Un articol de: |

Şi Nicuşor Constantinescu se plânge de condiţiile din penitenciar!

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa spune că deţinuţii stau chiar şi 30 în cameră, asistenţa medicală este foarte proastă şi mâncarea proastă. Nicuşor Constantinescu se află în detenție, el fiind condamnat definitiv la cinci ani de închisoare în dosarul Centrul Militar Zonal.

Baronul Nicușor Constantinescu protestează "tot timpul" fațăd e condițiile din penitenciar

Citește și: Prințul Charles a sosit în România pentru a participa la funerariile Regelui MihaiCare au fost ultimele cuvinte ale Alinei Ciucu, fata omorâtă la metrou: 'Am auzit-o cum spunea…'Umilința la care a fost supus Regele Mihai chiar astăzi. Este ireal ce s-a întâmplatDe la școala, direct la sicriul Regelui pentru întâlnirea cu istoria: Imaginea care a făcut înconjurul țării (FOTO)

“-Aţi făcut grevă şi dumneavoastră? Cum sunt condiţiile?

-Cum spun deţinuţii. Nu sunt. Sunt 30 în cameră, asistenţă medicală precară, mâncare proastă.

Citește și: Gest de maxim respect pentru Rege: În genunchi în fața sicriului (FOTO)Regele Juan Carlos și Regina Sofia a Spaniei au sosit la Palatul Regal (FOTO)"Este totul sfruntat şi jenant". Ana Blandiana, despre cei care acum îl laudă pe Rege deși tot ei l-au dat afară din țară: "Și-a cerut cineva scuze pentru ceea ce a făcut?"

- Despre procesul de astăzi ce aveţi să ne spuneţi?

- Eu sunt judecat, iar Arafat nu e judecat pentru că a omorât patru oameni. 00.41

- Aţi protestat?

Citește și: "Moartea vine cu metroul!". Scurt istoric al evenimentelor tragice din subteranul Bucureștiului"Doi POLITRUCI au luat manualele și AU RUPT poza Regelui Mihai!" (FOTO)EMOȚIONANT! Lacrimile bătrânei în PORT POPULAR, la catafalcul Regelui Mihai (FOTO)

-Eu protestez tot timpul”

 

Citeşte mai multe despre:   niusor constantinescu,   detinuti,   greva,   penitentiar
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment