Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment BNR lansează o monedă de argint cu ocazia împlinirii a 70 de ani de la înființarea Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş (FOTO)

BNR lansează o monedă de argint cu ocazia împlinirii a 70 de ani de la înființarea Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş (FOTO)

Un articol de: |
Foto: incont.stirileprotv.ro Eveniment

BNR lansează luni o monedă din argint dedicată împlinirii a 70 de ani de la înfiinţarea Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş.

Moneda are o valoare nominală de 10 lei, iar pe ea sunt imprimate stema României, anul de emisiune "2015" și inscripția "România".

Reversul monedei redă holul intrării principale în sediul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş, siluetele unor absolvenţi, o reprezentare simbolică a ştiinţei medicale, inscripțiile „70 ANI”, „UNIVERSITATEA DE MEDICINA SI FARMACIE TARGU-MURES” şi „1945” - anul evenimentului aniversat, notează digi24.ro.

Tirajul scos de BNR este de 250 de monede, iar prețul unei monede de argint, alături de broșura de prezentare, este de 320 de lei, exclusiv TVA.


Foto: digi24.ro


Citeşte mai multe despre:   moneda de argint,   BNR,   universitatea de medicina si farmacie,   infiintare
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment