Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Bogdan Aurescu: Respingerea cotelor obligatorii de imigranți e o poziție consolidată a tuturor instituțiilor (VIDEO)

Bogdan Aurescu: Respingerea cotelor obligatorii de imigranți e o poziție consolidată a tuturor instituțiilor (VIDEO)

Un articol de: |

Bogdan Aurescu a declarat, după discuțiile avute joi în Comisia pentru Afaceri Europene din Parlament pe tema imigranților, că respingerea cotelor obligatorii de către președinte "nu este poziția uneia sau alteia instituții".

"E o poziție consolidată a tuturor instituțiilor. Poziția președintelui, a primului ministru, a celorlalte instituții implicate sunt convergente pe acest subiect", a spus ministrul Afacerilor Externe.

Totodată, Aurescu a reiterat și a subliniat ceea ce a spus premierul Victor Ponta și anume că "un stat nu poate să primească mai mult decât are capacitatea de a primi și de a integra social".

În același timp, ministrul a amintit și de Consiliul JAI care urmează să aibă loc pe 14 septembrie și nu a făcut pronosticuri referitoare la acest subiect.

"Trebuie să vedem ce se întâmplă în Consiliul JAI", a concluzionat Aurescu.

Bogdan Aurescu, despre respingerea cotelor obligatorii de imigranți


Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment