Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Bogdan Maleon, șeful Bibliotecii din Iași, DECLARAȚIE-ȘOC înainte să MOARĂ: Sunt .... Noi amănunte au ieșit la IVEALĂ!

Bogdan Maleon, șeful Bibliotecii din Iași, DECLARAȚIE-ȘOC înainte să MOARĂ: Sunt .... Noi amănunte au ieșit la IVEALĂ!

Un articol de: |

Noi amănunte ajung în atenția opiniei publice cu privire la şeful Bibliotecii Universitare din Iaşi care s-a sinucis alături de propria soţie. Bogdan Maleon a oferit ultimele mărturii chiar înainte de a lua teribila decizie de a se sinucide de Crăciun.

Prof. univ. dr. Bogdan Maleon afirma că menirea unui istoric nu este aceea de a face predicții, dar că se poate discuta despre ce se poate întâmpla în viitor pornind de la realităţile contemporane sau de la analiza evenimentelor trecute.

Citește și: IARNA FACE PRĂPĂD: Accidente în lanț, sute de șoferi blocați, drumuri închise, localități fără curent electric (VIDEO)Româncă de 16 ani, violată. I-au examinat zona intimă și au găsit un detaliu irealIncendiu PUTERNIC: Trei maşini au luat foc într-o parcare

Despre o Românie întregită, istoricul spunea: „În primul rând, ne referim la o structură suprastatală spre care România a aspirat, care este Uniunea Europeană, şi în care s-a integrat. Şi, credem noi, că acesta va trebui să fie şi drumul Republicii Moldova. Dacă vorbim despre celelalte teritorii româneşti, respectiv Nordul Bucovinei, Sudul Basarabiei, lucrurile devin mult mai complicate pentru că, în primul rând, în acele teritorii românii nu mai au majoritatea din punct de vedere etnic. S-a produs un proces ireversibil de schimbare a componenţei etnice şi nu cred că este rezonabil să considerăm că acele teritorii vor mai ajunge vreodată să facă parte din România“.

Bogdan Maleon a vorbit și despre clasa politică actuală, spunând că oamenii care „ar trebui să reprezinte interesele României în plan extern nu fac altceva decât să producă o continuă degradare a imaginii ţării prin disputele interne pe care le provoacă, mai ales că majoritatea acestora au caracter personal. Nu mai suntem capabili să vorbim despre ţeluri”.

Istoricul a vorbit în acest context și despre verticalitate. „Cei care se dovedesc a fi dispuşi să facă orice fel de compromis ajung să îşi menţină poziţiile în dauna oamenilor verticali, oameni cu anumite principii morale care sunt, fără ezitare, sacrificaţi. E vorba de regrupări succesive în ceea ce putem numi coaliţii ale mediocrităţilor“, a spus Maleon.

Citește și: Topul celor mai SEDUCĂTOARE zodii: Ce nativi EXCELEAZĂ în 2018ȘOCANT! A intrat în școală cu un CUȚIT și a BĂTUT un elevULUITOR: Românul botezat de ADOLF HITLER (FOTO)

 

Citeşte mai multe despre:   bogdan maleon,   sinucidere,   declaratii soc
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment