Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment ”BonChef": Răzvan Cruceanu a pregătit caviar din suc de zmeură

”BonChef": Răzvan Cruceanu a pregătit caviar din suc de zmeură

Un articol de: |

Răzvan Avram, moderatorul emisiunii "BonChef" de pe B1 TV, l-a avut ca invitat în emisiunea de joi pe expertul în gastronomie de la Fusion Technique, Răzvan Cruceanu.

Invitatul a pregătit caviar din suc de zmeură, având ca și ingrediente suc de zmeură natural și 2 grame de alginat de sodiu. Este esențial dozajul foarte precis a cantităților. Calciul și alginatul formează o membrană în care stă sucul. Denumirea de "caviar" se referă doar la aspect. Caviarul din zmeură merge foarte bine alături de un somon afumat. Preparatul trebuie consumat în maxim 30 de minute.

Citește și: Daea: ”Eu nu sunt un gurmand, dar, ca orice om, salivez. Nu ești viu dacă nu salivezi. Ori eu cred că sunt viu”Mărturiile zguduitoare ale călătorilor aflați în metrou când Alina Ciucu a fost ucisă. „Tata, s-a simțit cum a trecut trenul peste eaScrisoarea trimisă de asasina de la metrou cu două luni înaintea comiterii crimeiMARE ATENŢIE! Dacă vine cineva la uşa ta, ÎNAINTE de Crăciun sau Anul Nou, şi vă spune asta, ÎNCHIDEŢI imediat

Bucătăria moleculară respectă principiile celei tradiționale, chiar dacă ea se bazează pe fizică și chimie, dar folosește doar ingrediente naturale.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment