Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment ”BonChef": Răzvan Cruceanu pregătește căpșuni cu ciocalată albă și popping candy

”BonChef": Răzvan Cruceanu pregătește căpșuni cu ciocalată albă și popping candy

Un articol de: |

Răzvan Avram, moderatorul emisiunii "BonChef" de pe B1 TV, l-a avut ca invitat în emisiunea de marți pe expertul în gastronomie de la Fusion Technique, Răzvan Cruceanu.

Invitatul a pregătit căpșuni cu ciocalată albă și popping candy, folosing tehnici din bucătăria moleculară. Conform acestuia, căpșunile se potrivesc cel mai bine cu ciocolata alb, deoarece aceasta conține unt de cacao, lapte praf și zahăr. Bucătăria moleculară a fost inventată de un fizician și un chimist. Popping candy pe care invitatul l-a folosit este un zahăr impregnat cu dioxid de carbon, și care în efect cu saliva creează un efect supriză.

Citește și: Reacția halucinantă a criminalei de la metrou când a fost prinsă: "A trebuit să îi imobilizăm mâinile ca să nu rănească vreun coleg"Imagini cu prima tentativă de omor comisă de ucigașa de la metrou. Fata s-a opus - VideoUn fost șef de la Dinamo s-a însurat! Mireasa este superbă, a purtat rochie neagră Filozoful Mihai Șora, primul care a pătruns în Sala Tronului, pentru a îi aduce un omagiu Regelui Mihai (FOTO)

Preparatul este unul simplu și ușor de făcut dar cu gust, textură și senzație explozivă.

”BonChef": Răzvan Cruceanu pregătește căpșuni cu ciocalată albă și popping candy

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment