Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment ”BonChef": Răzvan Cruceanu pregătește tzatziki molecular

”BonChef": Răzvan Cruceanu pregătește tzatziki molecular

Un articol de: |

Răzvan Avram, moderatorul emisiunii "BonChef" de pe B1 TV, l-a avut ca invitat în emisiunea de miercuri pe expertul în gastronomie de la Fusion Technique, Răzvan Cruceanu.

Invitatul a pregătit tzatziki molecular, folosind ca ingrediente iaurt și alginat de sodiu. Iaurtul de oaie se combină cu smântână, calciul din iaurt în combinație cu alginatul creează o sferă, iar măsurarea se face cu o lingură specială. Crusta este foarte sensibilă, preparatul fiind efemer, se asezonează cu ulei de măsline și sare neagră, aroma de usturoi se obține dintr-un spray.

Citește și: ”O prezență discretă în Piața Victoriei”: Scriitoarea Ana Blandiana, printre protestatarii din fața Guvernului (FOTO) Biserica Ortodoxă refuză canonizarea Regelui Mihai: nu îndeplinește o condiție Ce-au crescut copiii Nicoletei Luciu! Fetița e superbă cu părul lung, iar băieții nu-i mai recunoștiReghin: O mașină a căzut într-un canal de alimentare cu apă. Șoferul și posibilii pasageri sunt de negăsit 

Bucătăria moleculară este un experiment gastronomic ajung în restaurante. Ferran Adria fost unul dintre primii bucătari interesați. În bucătăria moleculară precizia este esențială.

”BonChef": Răzvan Cruceanu pregătește tzatziki molecular

Citeşte mai multe despre:   bonchef,   Razvan Avram ,   bucatarie moleculara,   tzatziki molecular,   Razvan Cruceanu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment