Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment București: Aproape 1.500 de câini înregistrați la ASPA în ultima lună

București: Aproape 1.500 de câini înregistrați la ASPA în ultima lună

Un articol de: |

În prima lună de la punerea în aplicare a hotărârii ce prevede ca cetățenii și persoanele juridice din București să își declare câinii deținuți, aproape 1.500 de animale de compania au fost înregistrați la ASPA.

Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) a înregistrat, din 8 iulie până în 7 august, în prima lună de la punerea în aplicare a noilor prevederi ale Hotărârii Consiliului General al Municipiului Bucureşti nr. 145/2013 privind controlul reproducţiei câinilor în Capitală, un număr de 1.461 de câini cu deţinător persoană fizică, în timp ce niciun reprezentant al organizaţiilor neguvernamentale nu a înregistrat vreun exemplar canin, se arată într-un comunicat al instituţiei, citat de Mediafax.

Din totalul câinilor înregistrați, 1.142 de persoane au folosit serviciul de e-mail, 251 de persoane au trimis documentele prin fax, iar alţi 68 de cetăţeni au folosit servicii de curierat, sau au depus documentele la sediul administraţiei.Reprezentanţii ASPA mai arată că în prezent, un număr de 57 de înregistrări sunt în curs de validare, pentru că nu a fost respectată procedura, prin faptul că deţinătorii nu şi-au microcipat animalele.

Citeşte mai multe despre:   animale de companie,   Bucuresti,   inregistrare,   caini,   câini declarati,   ASPA,   cip
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment