Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment București: La prima reprezentație a spectacolului „Cum vă place,” piața George Enescu a fost umplută până la refuz

București: La prima reprezentație a spectacolului „Cum vă place,” piața George Enescu a fost umplută până la refuz

Un articol de: |
Foto: youmago.ro Eveniment

Piața George Enescu din București a fost umplută până la refuz miercuri seară, la prima reprezentație a piesei „Cum vă place” de William Shakespeare, o producție a celebrului teatru londonez „The Globe.”

Comedia pastorală a celui considerat cel mai mare dramaturg al tuturor timpurilor s-a desfășurat, în limba engleză, pe o scenă de inspirație elisabetană, relatează Agerpres. Cele 600 de locuri pregătite au fost ocupate încă de la ora 16:30 (reprezentația a început la 19:30), mulți alții stând în picioare pentru a urmări spectacolul de trei ore. La sfârșit, actorii au fost aplaudați mai multe minute.

Spectacolul se află în regia lui James Dacre, iar protagoniștii săi sunt Tobias Beer, Will Featherstone, Will Mannering, Deirdre Mullins, John O’Mahony, Will Oxborrow, Emma Pallant și Beth Park. Scenografia a fost creată de Hannah Clark, coreografia de către Georgina Lamb și muzica de către Olly Fox.

Și joi va avea loc o altă reprezentație a piesei, tot de la 19:30 și în același loc, intrarea fiind liberă.

Spectacolele sunt prezentate de Primăria Municipiului Bucureși prin ArCuB în parteneriat cu British Council, Festivalul Internațional Shakespeare, Fundația Shakespeare și Teatrul Național Marin Sorescu din Craiova.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment